nlc.hu
Sztárok

Kiszavazták az első játékost a hírességek

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: őt szavazták ki elsőként a hírességek

Mint kiderült, nem volt rossz a megérzésük.

Kedd este meg is történt az első kerekasztal-beszélgetés Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityben. A játékosok az első pillanattól megkezdték a nyomozást, taktikázást és megtévesztést, amiből több feszültség is keletkezett. 

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Ám, amikor Árpa Attila összehívta a hírességeket, azok egymást, majd tábláikat figyelve, azt a nevet írták le, aki szerintük biztosan az árulók csapatát erősíti. A játékosok egyhangú döntést hoztak, miszerint Krajnyák Luca lehet az egyik gyilkos. 

„Én most nem szólaltam meg. Ennek az az oka, hogy az a valaki, akinek a nevét ide leírtam, ezt a valakit én megkedveltem, és én éppen ezért abban bíztam, hogy majd védekezik, de ez nem történt meg” – kezdte a kört Nádai Anikó, akit Görög Zita követett, majd a kameráknak elmondta, rosszul érezte magát attól, hogy az első adandó alkalommal elárulta egyik társát. Először Nagy Zsolt volt, aki nem Luca, hanem Anikó nevét írta fel, amit azzal indokolt, az ösztöneit követte, utána Visváder Tamás sem Lucára tette a voksát, majd Varga Ferenc Schumacher Vandát vélte gyilkosnak. 

16 szavazattal Lucát szavazták ki elsőként a hírességek, aki ezt követően bevallotta, valóban ő az egyik gyilkos. „Igyekszem nem nagyon húzni a búcsúbeszédet, mert gondolom, mindannyiótokat jobban érdekli, hogy mi vagyok. Én eljöttem ide, mert egy tök jó kalandnak tűnt. Nagyon izgultam és nagyon sokatokban nem csak szimpatikusak voltatok, hanem erős támaszokat találtam, ami nekem nagyon jólesett. Ezt mindentől függetlenül nagyon köszönöm. Gyilkos vagyok” – mondta Luca, aki a kamerák előtt már nem tudta visszafogni a könnyeit, hogy ilyen hamar véget ért számára a játék. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top