nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila büntetése

Jogerős a bíróság döntése: Ennyit kapott Árpa Attila

Az egykori Nagy Ő nevetségesnek tartja, ami történt.

A Bors cikke szerint a Fővárosi Főügyészség sajtóközleményben tudatta a hírt, miszerint jogerősen bűnösnek találtak egy ismert médiaszemélyiséget, valamint két művésztársát is társtettesként forgalmazással elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettében. Árpa Attilát 1 év 8 hónap végrehajtásában 2 évi próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre, míg két társát 1 év 6 hónap, illetve 1 év börtön fokozatú, egyikük esetében 2 évi időtartamra, másikuknál 1 év próbaidő tartamra felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, egyben rendelkezett az előzetes bírói mentesítésükről. A másodfokú bíróság az ügyben kábítószer-kereskedőként elítélt I. rendű terhelt elsőfokú ítéletét helyben hagyta.

Árpa Attila

Árpa Attila (Fotó: TV2)

„Jó hírem van, boldog nap ez a mai. 5 év után végre lezárult ez a nevetséges ügy. A másodfokú ítélet alapján NEM leszek büntetett előéletű, továbbra sincs priuszom, és a pénzbírságot is elengedték. Persze a BRFK-nak k*rva fontos volt, hogy ezt a hírt másképp fogalmazza, és ezzel tisztára mossa magát és a rám fordított adófizetők pénzét, de sz*rok most már rá. A tény marad: soha nem találtak nálam kábítószert, soha nem kereskedtem vele, és az ügyvédem szívesen nyilatkozik, ha a jogi részletekre kíváncsi valaki. Én ezt az ügyet legközelebb a hamarosan induló PODCASTOMBAN fogom kivesézni, méghozzá egészen alaposan. Főleg az ügy főnyomozója és az ő egészen érdekesen alakuló karrierje lesz a főtéma. Valamint az a rengeteg törvénysértés, amit a nyomozóhatóságok elkövettek. Mert arról persze ők egy szót sem ejtettek. Nem. Nem félek. Ha mostanában mégis történne velem valami, legalább tudni fogjátok, hogy miért. A lényeg, hogy vége” – írta a közösségi oldalán közzétett posztjában a színész.

De mi történt?

Árpa Attila házába 2019-ben törtek be a rendőrök, akik hosszú órákig tartó házkutatást követően kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg a színészt és több társát. Ezt követően 2022 márciusában került sor az első tárgyalásra, amelyen külföldi munka miatt nem jelent meg. A vádirat szerint a színész rendszeres kokainvásárló volt, saját és ismerősei részére vásárolt alkalmanként. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top