nlc.hu
Sztárok

Drogper: súlyosabb büntetést kérnek Árpa Attilára

Árpa Attila a folytatódó drogperéről: „A hátam közepére nem kívánom már ezt az egészet”

Fellebbezett az ügyészség, erre a Nagy Ő is visszatámadt.

Négy év után ugyan ítéletet hozott a bíróság a napokban Árpa Attila drogperében, ám mégsincs vége az ügynek. A Bors értesülései szerint az ügyészség súlyosbításért fellebbezett. A hír hallatán Árpa Attiláék is benyújtották a maguk fellebbezését, azaz a színész nem fogadta el a 1,5 milliós pénzbírságot drogbirtoklásért. Tehát az elsőfokú ítélet nem jogerős, folytatódik a per. 

Árpa Attila,

Súlyosabb büntetést kérnek Árpa Attilára – Fotó: Sajtószoba

A hátam közepére nem kívánom már ezt az egészet, és komolyan úgy voltam vele, hogy kifizetem inkább a másfél millió forintot, csak legyen már vége, de ha ők nem engedik el a koncot, akkor bizony én sem hagyom magam!” – nyilatkozta a bulvárlapnak Árpa Attila, aki már most eldöntötte a következő lépését. “Feljelentést fogok tenni hivatali visszaélés és elfogultság miatt” – jelentette ki.

A színész, rendező amúgy ki sem látszik a munkából. “A Nagy Ő óta szinte folyamatosan mozgásban vagyok, voltam Amerikában, Törökországban, Franciaországban, vidéken forgattam, most pedig Indiában voltam. (…) Játszom színházban, a Tortúrában, és folyamatosan tanítom a színészetet a fiataloknak” – mesélte nemrég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top