nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila véleménye a peréről

Árpa Attila sokallja a másfél milliós pénzbírságot: „Ki az, aki nekem ártani akar?”

A színész kiakadt a felhozott vádak miatt.

Másodfokon folytatódik Árpa Attila drogügye. A színész-rendező sokallja a rá kiszabott másfél milliós pénzbírságot, mert mint mondja, soha nem volt bizonyíték arra, hogy ő valaha kábítószerrel kereskedett volna.

„Biztos vagyok benne, hogy a háttérben valami személyes indíték van. Ez lehet egy karrierista ügyész, aki meglátta a lehetőséget, amikor az én nevem a térképre került, de leginkább azt gondolom, hogy az ügy fő nyomozója, aki az akkori élettársamnak osztálytársa volt. Olyan szinten rosszban voltak, hogy miatta nem ment el például az érettségi vacsorára az akkori élettársam. Tanúk és bizonyítékok vannak rá, hogy ez a hölgy, az ügy fő nyomozója szekálta az akkori élettársamat” – mondta el a színész a Tényekben, akinek több elmélete is van. 

„Miért jutottunk idáig? Ki az, aki nekem ártani akar? Miért nem engedik már el? Az elején végiggondoltam, hogy van-e valami, amire nem gondoltam, valaki, aki ártani akar nekem. Tartunk-e ott ebben az országban, hogy egy rendőr elrejt valamit a lakásomban, csak azért, hogy el tudjanak engem végül ítélni? Nyilván beindulnak a gondolatok, és ebben az esetben nem segít, hogy forgatókönyvíró is vagyok, mert ilyenkor a képzeleterő eléggé elindul” – fogalmazott. Árpa a drogfogyasztás tényét elismerte, de ezt nem tartja olyan meglepő dolognak.

Árpa Attila

Árpa Attila (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top