Sztárok

Bochkor Gáborék reagáltak a megható levélre

Egy Attila nevű kisfiú arra kérte Bochkorékat, hogy segítsenek szebbé varázsolni ezt a nyarat számukra. A rádióst megérintette a történet, és amit tudott, megtett.

Szívszorító levelet írt egy 15 éves kisfiú a 89.5 Music Fm reggeli műsorának. Attilát két testvérével együtt két éve egyik pillanatról a másikra gyermekotthonba szállították. Hamarosan tatarozzák a gyermekotthont, s a gyerekeket addig elszakítják egymástól.

Ahogy a Bochkor Gáboréknak írt levélből kiderült, két éve hirtelen rendőrök vitték el teljesen lakhatatlan otthonából a 15 éves Attilát és két testvérét. Azóta gyermekotthonban élnek, apukájuk látogatja őket, olyan sűrűn, ahogy tudja. Az otthont azonban hamarosan felújítják, addig a gyerekeket különböző más otthonokban helyezik el. A testvéreket is szétválasztják, ezért az apjuknak rendkívül nehéz lesz látogatni őket.

Bochkor Gábor
Bochkor Gáborék rögtön segítettek Attiláéknak

Attila gondolt egyet, és levélben fordult Bochkorékhoz, hogy a Music Fm hallgatói esetleg tudnának segíteni, felajánlani egy lakást, ahol a tatarozás idejére a család együtt lehessen. A segítség pedig jött is azonnal.

Egy hölgy váci, berendezett lakását ajánlotta fel, jött felajánlás Bács-Kiskun megyéből is. Sokan Attiláék háza beszakadt tetőszerkezetének felújításában ajánlottak segítséget, van aki állatkerti belépőt vagy strandbelépőt vásárolna a gyerekeknek, és érkezett egy budaörsi panzióból is telefon, ahol elszállásolnák a családot, hogy együtt lehessenek, amíg a gyerekek vissza nem térnek a gyermekotthonba. Bochkorék a rászorultakat telefonon összekötötték a felajánlókkal, és majd kiderül, melyik lehetőséget választják.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top