Sztárok

Szegény Emily Ratajkowski nem kap munkát a nagy mellei miatt

A 26 éves Emily Ratajkowski egy interjúban arra panaszkodott, hogy nehezen kap munkát, mert túlságosan szexi, nagyok a mellei. A sokszor félmeztelenül szelfiző modell nem érti, miért téma egyáltalán az ő melle.

Az ausztrál Harper’s Bazaarnak adott interjújában Emily Ratajkowski elmondta, hogy modellként nem egyszer visszautasították már, mert testét túlságosan szexinek tartották. A 26 éves szexszimbólum szerint ez a gesztus azonban nőellenes, hiszen az emberek azért nem akarnak dolgozni vele, mert nagy mellekkel áldotta őt meg az ég. 

Morning ????????

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

“Mi a gond a mellekkel?” – teszi fel felháborodva a kérdést, és hozzáteszi, hogy a melleket inkább ünnepelni kellene, de egyébként is miért törődnek egyáltalán ezzel az emberek? “Ha nagyok, akkor is nagyszerűek, és ha kicsik, akkor is. Miért kéne, hogy egyáltalán ez téma legyen?” – jön elő belőle a feminista. 

Vampin'

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Szegény Emily Ratajkowski nem győzi feltenni a költői kérdéseket, miközben viszont elég csak felmenni az Instagram-oldalára, és látni, hogy ez a fajta feminizmus sántít egy kicsit. A Robin Thicke és Pharrel Williams Blurred Lines című slágerével világhírűvé vált modell előszeretettel hangsúlyozza melleit, van, hogy félmeztelenül szelfizik, ez alapján pedig erősen úgy tűnik, hogy nála nagyon is téma a kebelügy. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top