Sztárok

Epres Panni megható fotót osztott meg a férjéről, Benedek Tiborról

Hihetetlen, de igaz! A mindig szigorú tekintetű Benedek Tiborról végre láthatunk egy fotót, amin éppen mosolyog. A képet modell felesége, Epres Panni posztolta – nagyon meglepődtünk!

Benedek Tibor nemrég lemondott a vízilabda válogatott vezetéséről, így most csak nézőként vesz rész a FINA 2017 programsorozatán. Ez azonban nem töri le, hiszen végre több ideje van a családjára, ráadásul a vizes vb után egy masters vb-n is részt vesz, amelyen régi csapattársaival együtt ugrik vízbe.

A korábbi évek bajnokai újra egy csapatban
A korábbi évek bajnokai újra egy csapatban

A Benedek-családnak végre teljes a nyara, ezt Epres Panni meg is mutatja. “Tibi nevet?” – írta a modell legújabb fotójához a vizes vb sztárja, Decker Ádám, akinek pont a BENU-kupa felkészülési torna első meccsnapján, múlt héten született meg második gyermeke. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak ugyanis nem szokása mosolyogni, ezt pedig rendszeresen megkapja a barátaitól. A házaspár nemrég beszerzett egy polaroid fényképezőgépet, amelyen elkészítették az első közös fotóikat, amelyek nagyon jól sikerültek. 

Tibornak nagyon jól áll a mosoly
Tibornak nagyon jól áll a mosoly

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top