Sztárok

Benedek Tibi újra vízbe ugrik – a Masters vb-re összeáll a régi nagy csapat

Tízezernél is több résztvevővel augusztusban Budapesten és Balatonfürden rendezik meg a FINA Masters világbajnokságot. Vízbe ugrik többek között az aranycsapat is, Benedek Tibor vezérletével.

A legjobban várt meccsek vélhetően a 40+ kategóriában lesznek majd, hiszen ebben a mezőnyben indulnak el – Millennium csapatnévvel – a többszörös, illetve egyszeres magyar olimpiai bajnokok. A magyar együttes tagjai között öten háromszoros olimpiai bajnokok, többen pedig kétszeresek: Benedek Tibor, a szülinapos Kásás Tamás, Kiss Gergely, Szécsi Zoltán… Ez csak pár név a legnagyobbak között. A csapatot pedig a sikeredző, Kemény Dénes trenírozza majd. 

Hol máshol ebédelhetnének, mint Kásás Tamás éttermében
Hol máshol ebédelhetnének, mint Kásás Tamás éttermében

Az összecsapások a vizes világbajnokság után, augusztus 7-én kezdődnek, a döntőre pedig augusztus 13-án kerül sor. A srácok már edzenek, a tréningek nagyon jó hangulatúak, hiszen a játékosok több mint 10 éven át voltak csapattársak, ismerik egymás minden mozdulatát. 

Az első közös edzés több év után
Az első közös edzés több év után

A keret tagjai: Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kásás Tamás, dr. Kiss Gergely, Märcz Tamás, dr. Molnár Tamás, dr. Steinmetz Barnabás, Szécsi Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Varga Zsolt és Vári Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top