Aktuális

Ez történik ma, Kásás Tamás szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 05:03-kor kel fel a Nap, és 20:36-kor nyugszik. Kásás Tamás szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 20.

Ezen a napon:

1543-ban a törökök elfoglalták Pécset. 1954-ben Vietnam győzelmet aratott a Dien Bien Phu-i csatában Franciaország felett. 1969-ben Holdra szállt az Apollo–11, fedélzetén Neil Armstronggal és Edwin E. Aldrinnal. Armstrong az első ember, aki a Holdra lépett. 1974-ben  Törökország megszállta Észak-Ciprust. 1976-ban Kásás Tamás szülinapja.

Ez történik ma, Kásás Tamás szülinapján

A nap mottója:

Minden férfi ugyanúgy van felépítve. Amúgy a nők – úgyszintén.

Alekszandra Marinyina

Névnap:             

Július huszadika Illés, Aurél, Eliána, Elton, Folkus, Jeromos, Margarét, Margit, Marinella, Szoraja napja.

Június huszadikán született:

Chris Cornell énekes, Kásás Tamás vízilabdázó

Időjárás:

Napos időre számíthatunk többnyire kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Ma szükséged van arra, hogy néhány könnyed és felszínes csevejjel, néhány bohó viccel oldd a heti feszültséget”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top