Sztárok

Az eddigi legszexibb kép Hosszú Katinkáról

Megszoktuk, hogy Hosszú Katinkát úszódresszben vagy sportos ruhában látjuk, nem pedig egy 10 centis magassarkúban billeg és szexis szegecses sortban pózol. De most, FINA ide vagy oda, egy ilyen képet is láthatunk.

Hosszú Katinka már javában készül a vizes vb-re, hogy a lehető legjobban teljesítsen. “A következő nagy célom az, hogy amikor jönnek a gyerekek, akkorra már minden készen álljon, mindenük meglegyen. Úgy gondoltam, hogy a 2020-as olimpiára még felkészülök. Addig szeretnék úszni, amíg ennyire élvezem” – nyilatkozta a BEST magazinnak Katinka még a FINA előtt. Azt pedig nem is kell mondani, mennyire élvezi az úszást, mert a legdurvább edzésekről is vidáman posztolgat.

Nem meglepő, ha a többségünk fejében olimpiai bajnokunk igazi sportos nőként él, és elcsodálkozunk, amikor más oldaláról is megismerhetjük. Hosszú Katinka kisminkelve még magának is szokatlan látvány, ahogy ez a minap posztolt kép sem Iron Lady-s, legalábbis elsőre. 

Biztosan nem a FINA medencék mellett tipeg majd ebben a magassarkúban vagy a szegecsekkel kivert sortban, de megértjük, hogy ezt a korábban készült képet most megosztotta a rajongóival. Ráadásul rengeteg bókot bezsebelhetett.

Egy régi képpel nosztalgiázott Hosszú Katinka
Egy régi képpel nosztalgiázott Hosszú Katinka

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top