Sztárok

Szabó Zsófi gyereket vár, a terhességéről most beszél először

Szabó Zsófit rengetegen faggatták, hogy mikor jön végre a baba. Most a Story magazinban bejelentette, hogy túl van a kritikus három hónapon, és nagyon várják az új családtagot – legyen fiú vagy lány.

Szabó Zsófit folyamatosan azzal zaklatták, hogy mikor esik már teherbe. A műsorvezető és férje, Kiss Zsolt tavaly ősszel házasodtak össze, nemrég pedig végre Zsófiék megtalálták álmaik házát, és összebútoroztak. Azt mondta, hogy ha meglesz a közös otthon, akkor már jöhet a baba is. Nem is vártak sokáig,

Szabó Zsófi bejelentette: gyereket vár. 

A műsorvezető elárulta, nem volt könnyű az idáig vezető út. “Régóta tisztában voltam azzal, hogy nem fogok könnyen teherbe esni. Amikor Zsoltival már hónapok óta együtt voltunk, gyakorlatilag semmit sem tettünk a gyermekáldás ellen. Aztán eltelt egy vagy másfél év, és még mindig nem estem teherbe” – mesélte Zsófi a Story magazinnak. 

Szabó Zsófi és Kis Zsolt tavaly házasodtak, most Zsófi az első gyerekükkel várandós
Szabó Zsófi és Kis Zsolt tavaly házasodtak, most Zsófi az első gyerekükkel várandós

“Egy rutinvizsgálatra mentem a nőgyógyászomhoz, hogy megnézze, hogyan változtak a ciszták a testemben, és akkor közölte: ő bizony már lát egy babát” – mondta ujjongva Zsófi, és azt is elmesélte, hogyan közölte a nagy hírt kedvesével. “Amikor már egyedül volt, visszahívott, és akkor mondhattam el végre: »apa leszel«.”

Zsófi férje is nagyon várja már a kicsi érkezését. “Meg kellett várnom, hogy rátaláljak az Igazira, aki nekem Zsolti, hogy családot alapíthassunk. Úgy érzem, most minden kerek, így leszünk igazi család. Ő is sokat változott: már most büszke apuka.”

Részletek a Story magazinban!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top