Sztárok

Vizes vb: Nem kellet sokat várni, újabb álompár született – Gyurta Gergely és Novoszáth Melinda irtó cukik

Nem kellett sokat várni, újabb álompár született a vizes világbajnokságon. A nyílt vízi úszás csapatversenyében 7. helyen végeztek a fiatalok – a nagy örömben Gyurta Gergely és Novoszáth Melinda között egy csók is elcsattant.

Bár még egy hete sem tart a budapesti vizes világbajnokság, máris több sportoló is egymásra talált. Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Kiss Szofi és Ligárt Ábel hétfőn jelentették be a közösségi oldalukon, hogy együtt járnak, ma pedig újabb álompár született. Az olimpiai bajnok Gyurta Dániel öccse, Gergely és csapattársa, Novoszáth Melinda egymásba szerettek. Miután az előkelő 7. helyen végeztek a nyílt vízi úszás csapatversenyében, egy csók is elcsattant köztük. 

Nagy volt az öröm - 7. helyen végeztek az úszók
Nagy volt az öröm – 7. helyen végeztek az úszók
Fotó: Földi D. Attila

A szerelmesekről eddig csak a közeli ismerősök tudták, hogy együtt vannak, de most a nyilvánosság előtt is bizonyították kapcsolatukat. Sok boldogságot és kiváló eredményeket kívánunk nekik, hiszen Gyurta Gergely ezzel nem végzett, 800 méter gyorson még medencébe ugrik. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top