Sztárok

Árpa Attila és Tomán Szabina viszonya most jó

Ritka, amikor egy válás után tényleg sikerül megőrizni a barátságot, de Árpa Attilának és Tomán Szabinának sikerült. Ennek a legnagyobb nyertese a kislányuk, Amira.

Csak a tavaly árulták el a nyilvánosságnak, hogy jó ideje külön élnek, de úgy tűnik, hogy Árpa Attila és Tomán Szabina viszonya a válás után is baráti.  A BEST magazinnak ezúttal nem a színész-rendező, hanem a modell mesélt. 

“Hogy Amirának továbbra is boldog gyerekkora legyen, az édesapjával a válás óta jó barátságban vagyunk. Ha nincs gyerek, valószínűleg egészen másképpen alakul a viszonyunk…” – kezdte Tomán Szabina, aki 11 évig élt együtt Árpa Attilával

Tomán Szabina és Árpa Attila a 10 éves lányuk miatt maradtak barátok
Tomán Szabina és Árpa Attila a 10 éves lányuk miatt maradtak barátok

Az sem titok azonban, hogy bármennyire igyekeztek Amirát megkímélni a sérülésektől a válás során, a kislány megérezte a változást. “Nem haragszik egyikünkre sem, mert már az elejétől mindent elmagyaráztunk neki, és igyekeztünk nyitottan megbeszélni vele mindent.”

A magánéletük részleteiről és arról, hogyan osztják meg a feladatokat, vagy hogy kivel mennyi időt tölt Amira, a BEST-nek mesélt Szabina. A magazinban exkluzív képeket is láthatunk róluk, ahol megnézhetjük, milyen nagy lány lett Árpa Attila gyereke. Na meg azt, hogy kire is ütött.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top