nlc.hu
Sztárok

Közös fotón Árpa Attila és lánya

Már ilyen nagy Árpa Attila lánya, friss fotón a 13 éves Amira

Árpa Attila szerint Amira a válást követően is kiegyensúlyozott kislány maradt.

Macsó külső ide vagy oda, a nemrég műtéten átesett Árpa Attila a 13 éves lánya, Amira egyetlen pillantásától képes elolvadni – írja a legfrissebb BEST magazin, apa-lánya fotókat is közölve.

Árpa Attila

Árpa Attila szerit a kislánya az ismertséget is jól kezeli – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A szabad nevelés híve vagyok. Nem akarom irányítani a lányomat, hagyom, hogy tegye, amit szeretne, mindig támogatom az elképzeléseit. Igyekszem nemcsak az apja, hanem a barátja is lenni. (…) Még akkor sem küldöm el, ha véletlenül úgy alakul, hogy előtte valakivel veszekszünk. (…) Inkább előtte kiabálok, mert látnia kell azt is, hogy vannak az életben konfliktusok” – árulta el az Álarcos énekesben is szereplő, 48 éves színész-rendező.

Árpa Attila kislánya

Árpa Attila a világéletében a tenyerén hordozta egy szem gyermekét, Amirát – Fotó: BEST magazin

Elmondása szerint ő eleve nagyon engedékeny szülő, a válás nem befolyásolt semmit, nem tudott kevésbé szigorú lenni. “Nagyon jól kezelte a helyzetet, és a válást követően is kiegyensúlyozott kislány maradt. Soha nem élne vissza azzal a helyzettel, hogy az édesapja és az édesanyja külön élnek. Amira nem lefizethető, eszébe nem jutna versenyeztetni a szüleit” – mesélte Árpa.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Olvass még Árpa Attiláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top