nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila fogyása

Árpa Attilát volt felesége, Tomán Szabina segíti formába hozni

Árpa Attilának nincs könnyű dolga, de volt felesége, Tomán Szabina segít neki.

Árpa Attilának egy szerep kedvéért minél előbb formába kell hoznia magát. Az edzések mellett diétába kezdett, amiben volt felesége, Tomán Szabina segít neki – írja a Blikk.

Árpa Attila diétázik

Árpa Attila és felesége, Tomán Szabina a válás után is jó kapcsolatot ápol. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

“Megkaptam egy szerepet egy sorozatban, de rögtön jött a pofon is. Néhány hét múlva egy szenvedélyes, erotikus ágyjelenetet kell forgatnom. Alapvetően nem szoktam mutogatni magam, sőt, azt sem mondanám, hogy szép vagyok, azért szeretnék topformában megjelenni. A rendező szerint sem lehet pocakom, szóval valamit tennem kell. Volt feleségem diétás programja és egy személyi edző segít, bár be kell vallanom, most hogy végre lehet menni ide-oda és csábít a budapesti gasztroélet, kissé szenvedek attól, hogy rám általában egy fehérjeshake vár” – mondta a 49 éves szívtipró, Árpa Attila, aki az elmúlt időszakban sokat nyomta az ágyat elsősorban a térdműtétje miatt, így hamar felszaladtak rá a plusz kilók.

Olvass még többet Árpa Attiláról:

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top