Sztárok

Sebestyén Balázs legyőzte Ördög Nórát

Megvan, kik a legértékesebb celebek. Meg tudod tippelni a listát? Ha nem megy, segítünk.

A Forbes négy éve készít felmérést, hogy kik az ország legértékesebb hírességei a hirdető cégek számára. Az idén a dobogó legfelső fokán az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője, Sebestyén Balázs áll, aki a dobogó második fokára taszította a  a tavalyi győztest, Ördög Nórát. A rangsort a Forbes a pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi médián belüli aktivitás összevetésével állította össze, munkájukat médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

Sebestyén Balázs legyőzte ördög Nórát

“Sebestyén értékének egyik titka, hogy nagyon megválogatja, mihez adja a nevét. Nem vállal sok szponzorált megjelenést, óvja magát az elhasználódástól – magyarázta a Blikknek Hampuk Richárd kommunikációs szakértő, a Person Group ügyvezetője. – Emellett idejét főként a hivatására áldozza. Tehát nem pusztán a szerepléseivel kíván maradandót alkotni, hanem a munkája, a műsorkészítés által. A közösségi médiahasználatában is kevés a támogatott tartalom.”

A Harmadik helyezett D. Tóth Kriszta lett, a negyedik Majka, az ötödik pedig Alföldi Róbert.

A Forbes listájának első 10 helyezettje:

1. Sebestyén Balázs

2. Ördög Nóra

3. D. Tóth Kriszta

4. Majka

5. Alföldi Róbert

6. Liptai Claudia

7. Till Attila

8. Kiss Ádám

9. Kasza Tibor

10. Hajós András

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top