Sztárok

34 kép az új magyar sorozatból: pajzánság, luxus, nevetés is lesz a Csajok, pasik Balatonban

Luxusvilla, jacht és a luxuson túl is, minden, ami egy jó bulihoz kell, az meglesz a Csajok, pasik, Balaton című magyar sorozatban, amely augusztus 28-ától megy majd a SuperTV2 műsorán.

Napi sorozat indul a SuperTV2-n,  és Csajok, pasik, Balaton szereplői kihozzák a maximumot a nyárból, keresik a szerelmet és a kalandokat, buliznak kifulladásig, és persze a balhé sem kerüli el őket. Minden héten, hétfőtől péntekig kerül adásba

A Csajok, pasik, Balaton több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, de az események kiindulópontja ugyanaz: barátok, barátnők – tehát csajok és pasik érkeznek a Balatonra, és igyekeznek kimaxolni a vakációt. Jelentsen ez bármit is. 

“Maguk itt kuplerájt csináltak a házamból” – hangzik el a mondat a bemutatóban, és ebből azért lehet sejteni, hogy milyen lesz a Csajok, pasik, Balaton hangulata, ahol egészen különböző karakterek útja keresztezi majd egymást. 

Csajok, pasik Balaton augusztus 28-tól látható a SuperTV2 műsorán
Csajok, pasik Balaton augusztus 28-tól látható a SuperTV2 műsorán

Buliznak, flörtölnek, vitáznak, szerelmesek lesznek, élvezik a nyár vibrálását a magyar tenger partján. Partiznak a legtrendibb szórakozóhelyeken, és olykor polgárpukkasztó viselkedéssel hívják fel magukra a figyelmet.

Eljutunk velük luxusvillákba és yachtokra, de vannak köztük olyanok is, aki pénz nélkül vágnak neki a többhetes kalandnak. Három jóképű, fiatal srác, Zoli, Dorián és Kristóf lakóbusszal portyázik a parton. A sármos Gábor és kamaszlánya, Laura a rájuk örökül hagyott panzió kétes ügyeit igyekszik rendbe tenni. Kata és barátnője csak pihenni jönnének, ám egyik spontán buliból a másikba keverednek, és csak úgy vonzzák a férfitekinteteket. Egy biztos, a szereplők egy percig sem unatkoznak!

Nézd meg a Csajok, pasik, Balaton szereplőit:

Megnézem
Összes kép (1)

És itt egy kis előzetes is, csak a hangulat kedvéért: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top