Sztárok

Risztov Éva egy éve nem ugrott vízbe – megható üzenetet posztolt

Olimpiai bajnok hosszútávúszónk, Risztov Éva tavaly ilyenkor, a riói olimpián ugrott vízbe – a célba érkezéskor már tudta, hogy az volt az utolsó versenye...

Risztov Éva februárban jelentette be hivatalosan, hogy felhagy a profi sporttal, és a civil életre koncentrál. Az úszást azonban tavaly, a riói olimpia után már abbahagyta, azóta nem versenyez. Ebből az alkalomból egy igazán megható, tanulságos történetet osztott meg a közösségi oldalán. 

“Ma egy éve, hogy utoljára vízbe ugrottam. Ma volt egy éve, hogy a riói olimpia 10 km-es mezőnyében elrajtoltam. Már akkor tudtam, ez lesz az utolsó olimpiám, utoljára hallom, hogy Take your Marks és a dudaszót. Tudtam, utolsó esély, utolsó lehetőség. Megcsináltam, becsülettel végig küzdöttem, hajtottam, mindent beleadtam és 13. lettem. 
Célba érkezésem pillanatában éreztem, itt a vége. Eljött a pillanat, váltani kell. Emelt fővel magam mögött kell hagynom 20 év munkáját. Nem tudtam pontosan, mi vár rám, nem voltam biztos benne, képes leszek-e helytállni a civil életben és megtalálni az utam. Elképesztően mozgalmas egy év van mögöttem. Gyakornokként kezdtem, mára már személyi asszisztensé nőttem ki magam. Mindeközben a TMC a Sport divíziót is kialakította, amiben megtett vezetőnek. Első ügyfelem, Szatmári András februárban keresett meg, hogy dolgozzunk együtt. Pár hónapos közös munka után egy világbajnoki aranyéremmel lepett meg. Azóta persze számos sportolót képviselünk, építünk, segítjük az életet. Most már azt tudom mondani, megérte váltani, egy év távlatából, nem is dönthettem volna jobban” – írta a képhez az úszó. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top