nlc.hu
Sztárok
Tahi Tóth László hamarosan újra színpadra áll

Tahi Tóth László hamarosan újra színpadra áll

Alaposan kipihente magát az agyműtéten átesett Tahi Tóth László, de már alig várja, hogy újra belevesse magát a munkába. Nem akárhol lép színpadra először.

Tahi Tóth Lászlót január végén műtötték agyvérzéssel, a színész előadás közben lett rosszul a József Attila Színház színpadán. Állapotáról hetekig kevés hír érkezett, később azonban kiderült, a beavatkozás jól sikerült, és a színész elindult a gyógyulás hosszú útján.

Tahi Tóth László hamarosan újra színpadra áll

Ennek jegyében Tahi Tóth az egész nyarat a Balatonon töltötte. “Sokat olvasok, és lubickolok a Balatonban. Van mit bepótolnom az olvasásban, hiszen a könyvtáram tele van jobbnál jobb régi és új könyvvel, nagy a restanciám. Csodálatos újra itthon lenni, illetve a Balatonnál, mert felüdülés ilyen gyönyörű környezetben üldögélni, fák és virágok közt sétálni. Hiszek a természet gyógyító erejében, szerencsére feleségem, Szilvia is nagy természetjáró, régebben sokat kirándultunk a budai hegyekben, illetve környékén” – mondta a színész a Blikknek.

De a pihenésnek rövidesen vége. “Még egy szűk hét, és jönnek a dolgos hétköznapok – árulta el izgatottan Tahi Tóth László. – Október 5-én lesz az anyaszínházamban, a Vígszínházban a műtét utáni első bemutatkozásom. A Játék a kastélyban című darabban játszom, amit kimondottan szeretek, kitűnő alkotás. Már alig várom, hogy ismét színpadra lépjek! Sőt várom a felújító próbákat és a találkozást is a régi kollégákkal, már nagyon hiányoznak!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top