Sztárok

Bordán Lili titokban férjhez ment, egy szerelmes képpel tudatta

A magyar színésznő nem az a típus, aki szereti megosztani a magánélete részleteit, így a rajongói csak Bordán Lili közösségi oldaláról értesülhettek arról: nemrég férjhez ment.

 

A 35 éves magyar származású színésznő régóta Los Angelesben él a párjával, Michaellel, de kettőjükről csak ritkán láthatunk közös képeket.  Bordán Lili egy ilyen fotóval tudatta: nemrég összeházasodtak. A tengerparti felvételek már a nászúton készülhettek, de a lagziról nem derült ki semmilyen részlet. Igaz, a színésznő inkább a szakmájáról szeret beszélni, bár ezáltal az is kiderült már róla, milyen kiegyensúlyozott életet él.

“Nálunk a színészek arra vannak képezve, hogy minél többféle szerepet el tudjanak játszani, kint pedig inkább azt nézik, hogy te miben vagy a legjobb. Bizonyos szint fölött fontos, hogy valaki tud-e kaméleon lenni, de alapjáraton inkább azt keresik, hogy milyen skatulyába húzhatnak bele. Azt figyelik, hogy milyen első benyomást keltesz. Mondanám, hogy én még keresem a saját skatulyámat, de ez nem lenne igaz. Pont azért lettem színész, mert szeretek átváltozni. Egy kaméleon vagyok” – magyarázta egy korábban nekünk adott interjúban Bordán Lili, aki azért  szerelemről is ejtett akkor néhány szót.

Bordán Lili és Michael összeházasodtak
Bordán Lili és Michael összeházasodtak

“A szerelem táplálja a művészetet. Mindig szerelmesnek kell lenni, úgy érzem. Úgy gondolom, hogy ezek a dolgok nem ütik ki, sőt inkább táplálják egymást. Nem állítok magamnak korlátokat, inkább próbálok a mederben folyni. A kihívásokat már nem a szerelemben keresem. Most már az egyszerű dolgokat kívánom. Megyek az árral. Gyönyörű dolog az életben, amikor a szerelem csak úgy megjelenik, vagy kiderül, hogy már régóta előtted volt, csak nem láttad, mert kerested a kihívásokat. Most már a munkában keresem a kihívásokat, a szerelemtől pedig azt várom, hogy tápláljon.”

Bordán Lili titokban férjhez ment, a nászútról mutatott képet

Bordán Lilit idén jegyezte el a párja, de részleteket akkor sem árult el.  

Bordán Lili titokban férjhez ment, a nászútról mutatott képet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top