Sztárok

Bochkor Gáborék Valkó Eszter édesanyját alázták

Kollégájuk, Valkó Eszter 67 éves édesanyján, Magdin viccelődtek élő adásban a Music FM műsorvezetői, Bochkor Gábor és István Dániel.

Bochkor Gábor és István Dániel egy elképzelt szituációt vázoltak fel a rádióműsorban, amiben egy fiatal fiú bosszúból elcsábítja és ágyba viszi ellensége anyját. A két műsorvezető valamilyen furcsa oknál kezdve Valkó Eszter édesanyján keresztül modellezte a történetet. István Dani volt a csábító szerepében, Bochkor Gábor pedig közbeszúrt kérdései­vel vezényelte a történet alakulását. “Angoltanár, ezért felkeresném, hogy szeretnék tőle privát órákat venni…” – vezette fel a kitalált történetet István Dániel. “Második óra után te a kocsiban meg akarod dönteni…” – szúrta közbe Bochkpr Gábor, majd kínosabbnál kínosabb szövegek segítségével odáig jutottak, hogy a lefekvés után kompromittáló kép készülne.

Bochkor Gáborék Valkó Eszter édesanyját alázták

István Dániel szerint a dolog teljesen rendben van.  “Egy vicces, fiktív történethez kerestünk egy olyan szereplőt, akivel jóban vagyunk, és tudtuk, nem sértődik meg. Eszternek mondtuk is, hogy ez lesz, ő nem bánta. Ha pedig nincs sértődés, akkor megbántás sincs, csak egy ártalmatlan, szórakoztató műsor” – mondta a Blikknek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top