Sztárok

Szapulják és imádják Taylor Swift új klipjét, ami letarolta a netet

A rajongók ömlengő dicsérete mellett azért kritikát is bőven kapott Taylor Swift új klipje. Alig egy hete kezdte reklámozni a nagy visszatérést, és mit mondjunk, zajosra sikerült, azonnal felperzselte a netet Look What You Made Me Do című dallal. Itt van, mit üzent Swift, minden képsornak jelentése van.

A nagy visszatérésre készült, és arra, hogy három év után valami újjal álljon elő Taylor Swift – és az az egy vitathatatlan, hogy sikerült a terve. Eltekintünk most attól, hogy felsoroljuk a dicsérő szavakat, mert nagyjából ilyeneket olvashatnál most enciklopédiányi mennyiségű karakterben: 

  • lealázott mindenkit, ahogy vártuk a Királynőnktől
  • ez aztán okos húzás volt
  • máris rákattantam
  • ezt nem lehet felülmúlni
  • hatalmas/nagyszerű/káprázatos

aztán ott van a másik oldal, akiket Taylor Swift nem nyűgözött le:

  • Hogy mennyire unalmasnak találták

  •  Aztán voltak, akik szerint egy tehetségkutatóból is kiszavaznák.  

  • “Az arcom, miközben Taylor Swift új klipjét néztem”-jellegű megjegyzésekből ki sem fogynak a twitterezők.

  •  Többen voltak, akik kiakadtak, hogy mi az a “szemét” amit Taylor Swift eléjük tolt – itt egy példa erre is.

Taylor Swift klipjében sok a rejtett üzenet

Hogy mennyire rejtett, azért az kérdés, mivel már a klip másnapján megfejtések tömkelege keringett a neten. Miközben Taylor Swift bebizonyította, hogy még van hatalma, és a maga kis sárdobálása meghozta a kellő hatást is: akadtak jó néhányan, akik kiakadtak rá. Megmutatjuk, miket üzent, hogy értsd, min vitáznak a ráérő celebek. 

1. Taylor eltemetett hírnevével indul az egész

Szapulják és imádják Taylor Swift új klipjét

2. Kiderül, hogy ő képes feltámadni, bármit is szerettek volna a rosszakarói

Szapulják és imádják Taylor Swift új klipjét

Mert rosszakarókkal tele a padlás. Mint kiderül a feltámadása után, a halálát egyrészt a média okozta, mert mindent megírtak a szakításáról, és Calvin Harris-es balhékról, majd a Taylor Swift – Kanye West csörtéről egészen a Kim Kardashian-vitáig. Nem megyünk bele a részletekbe, de a szöveg első sorait értő Swift-rajongóknak magyarázni sem kell.

3.  Előkerült egy régi ellenség, Katy Perry

4. Tom Hiddlestone híressé vált Szeretem Taylor Swiftet pólója is előkerült

5.  Rengeteg kígyó, mind az ellenségeit szimbolizálja, akiket Swift túl közel engedett magához

6. A régi klipekből ismert Taylorok kerülnek elő, akik sosem egyesülhetnek a régivel,ahogy a telefonban mondja az énekesnő: a régi Taylor Swift meghalt. Láthatjuk balett-táncosként vagy idomárként, és a klip végén még be is szól a régi énjének. 

Taylor Swift a sok másik Taylor Swifttel
Taylor Swift a sok másik Taylor Swifttel

De nézd meg a részleteket, és felfedezheted benne, hogy 8 férfi táncol, pont ahány szerelme volt az énekesnőnek, vannak benne a barátnők, akik hamisnak bizonyultak, ott az egydolláros, amit jelképes összegként nyert egy zaklatási perben, a látványos gyémántfürdő 10 millió dollárt ér a Page Six szerint és még talán te is dekódolsz üzeneteket, ha igazi Swift-rajongó vagy:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top