Sztárok

Máté, a Konyhafőnök Junior versenyzője: ,,Anya félt, hogy dagadt leszek”

A Konyhafőnök Junior ifjú versenyzője, Máté elárulta nekünk, miért kezdett el főzni. Már tervezi a jövőjét, később éttermet szeretne nyitni.

Ismét új versenyzőket ismerhetünk meg: ezúttal is hat kis kukta teszi próbára magát a Konyhafőnök Juniorban. Többek között Máté, aki komoly elhatározással érkezett a versenybe, hiszen a későbbiekben szeretne éttermet nyitni. Ehhez az álomhoz azonban igen hosszú út vezet. Mátét semmi sem tántoríthatja el, ahogy édesanyja sem tudta a lebeszélni a főzésről.

Máté az elemekkel is megküzdött

„Anya nem akart nekem főzni fél tízkor, mert félt, hogy dagadt leszek. Így az első kaja amit összeraktam tejbegríz és szendvicsek voltak. Anya akkor már nem szólt semmit”– árulta el Máté, aki Fördős Zének azt is megsúgta, mi szeretne lenni, ha nagy lesz. „Mikor nagy leszek majd vagy séf leszek vagy plasztikai segé… sebész. Mert anyukám orvos, apukám orvos, a családban lényegében mindenki orvos volt” – tudatta a nagyvilággal a kis séfjelölt, akinek nemcsak a feladatokkal, de az elemekkel is meg kell majd küzdenie. Hogy Máté miként veszi az akadályokat, kiderül a mai adásból 20:30-tól az RTLII-n.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top