Sztárok

Önpusztító életmódjáról vallott Kern András

Pontosabban arról, hogy muszáj volt lemondania a káros szenvedélyeiről. Elmesélte, mit mivel helyettesít.

Kicsit több mint öt éve rossz hírek érkeztek Kern Andrásról: gyomorvérzéssel került kórházba. Négy napot töltött egy egészségügyi intézményben, és orvosai kerek perec megmondták, abba kell hagynia ko­rábbi önpusztító életmódját. Pénteken Krizsó Szilvia KrizShow című, ATV-n futó beszélgetős műsorában beszélt az életmódváltásról.

„Volt egy gyomorvérzésem, azóta nem szívok cigarettát, csak arra emlékeztető elektromos cigit, nem iszom kávét és nem iszom alkoholt, de azt nem is tudom mivel helyettesíteni” – mondta a műsor felvételén Kern András, aki elárulta, a korábbi napi tizenkét-tizenhárom kávé helyett most „macikávét”, vagyis cikóriafőzetet iszik. Ebből is annyit, mint korábban az erősből, hogy legalább az illúzió meglegyen. A színész nyilván már beleszokott, hogy alapjaiban kellett megváltoztatnia az életét, de látszott, nem boldog a kialakult állapottól – írja a Bors.

„Szerettem inni egy darabig. Aztán elhülyített. Az első négy Unicum és három üveg sör jókedvre derített”fogalmazott Kern András, majd hozzátette, könnyebb volt így humorizálni is. „Nem vagyok rosszkedvű, csak néha kicsit depressziós” – mondta félig viccelődve, félig komolyan a műsor felvételén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top