Sztárok

Ijesztő alapanyaggal dolgoznak a Konyhafőnök Junior versenyzői

Szokatlan alapanyaggal kell megbirkózniuk a Konyhafőnök Junior versenyzőinek. Ma este a strucctojáson van a fókusz: némely darab nagyobb, mint azok, akik ezzel dolgoznak.

Elképesztő feladat vár ma a Konyhafőnök Junior ifjú versenyzőire, akik maguk is ledöbbennek, amikor megtudják, mivel is kell dolgozniuk. Bár a feladat első hallásra egyszerűnek tűnik, egy csöppet sem az. Leginkább az alapanyag miatt nem, ami nem más, mint a strucctojás.

„Itt vannak a palacsintasütők. Párhuzamosan egyszerre hat felületen tudtok tojáslepényt sütni. Ne csak a mennyiségre figyeljetek, hanem arra is, hogy ezek a lepények tökéletesek legyenek” – ismertette a feladatot Fördős Zé, amitől a kis kukták teljesen ledöbbentek. Sok idejük azonban nem volt gondolkodni a feladat nehézségén, hiszen a tökéletes tojáslepény elkészítése nem kis munka.

„Amikor megláttam a strucctojásokat, kicsit megijedtem, olyan hatalmasak voltak, azt sem tudtam, hogy törjem fel. Viszont a kis kalapács nagyon tetszett.  Azt élveztem a legjobban” – mesélte Anna, aki még sosem dolgozott ilyen különleges alapanyaggal. Hogy végül kinek sikerültek a legjobban a tojáslepények, kiderül ma 20:30-tól az RTL II-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top