Sztárok

Nézegess fotókat Rúzsa Magdi csodaszép esküvői ruhájáról!

Rúzsa Magdi azt is elárulta, hogyan választotta ki ezt a merész, de gyönyörű esküvői ruhát.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, Rúzsa Magdi szombaton férjhez ment a Mátyás templomban. A májusban eljegyzett énekesnő a nagy napra a Daalarna FLOWER kollekció egyik legkülönlegesebb esküvői ruháját választotta: egy Benes Anita által tervezett virágmintás, kontrasztos színű, hernyóselyem organza menyasszonyi ruhát.

Fotó: Jaksa Tímea/ SecretStories.hu

Rúzsa Magdi a Secret Stories-nak elárulta, miért döntött e merész ruha mellett:

Pici korom óta nem szeretem, amikor valami szembejön. Amikor megláttam ezt a ruhát, tudtam, hogy ezt kevesen merik bevállalni, mert mindenki szeret visszanyúlni a klasszikushoz, és ragaszkodnak a fehér menyasszonyi színhez. Aztán eszembe jutott, hogy én különben is mindig egy extravagáns nő voltam, és ez a ruha lenne az, ami igazán passzolna a személyiségemhez. Pedig érdekes, első körben még azon gondolkodtam, hogy nekem egy kis keskeny vonalú, egyszerű ruha kell majd a nagy napra. Miután azonban felvettem, éreztem, hogy na ez az, ezt kerestem. A letisztultsága mellett van benne egy csavar, az ilyenekért mindig rajongtam. Úgy érzem, abszolút jó döntés volt a ruhaválasztásnál is a szívemre hallgatni.

Fotó: Jaksa Tímea/ SecretStories.hu

Rúzsa Magdi esküvője a budai Várban kezdődött az egyházi szertartással és a Hernyák birtokon, a füvészkertben folytatódott a lakodalommal. Az énekesnő szülőföldje hagyományairól sem feledkezett meg a nagy napon: éjfél után töltött káposztát szolgáltak fel a vendégeknek, ez ugyanis kötelező lakodalmi étel a Vajdaságban.


Fotó: Jaksa Tímea/ SecretStories.hu


Fotó: Jaksa Tímea/ SecretStories.hu

Fotó: Jaksa Tímea/ SecretStories.hu

Fotó: Jaksa Tímea/ SecretStories.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top