Sztárok

Fördős Zé fején tört tojást Wossala Rozina

Érdekes feladatot kapnak ma a Konyhafőnök Junior versenyzői. A helyzet odáig fajul a stúdióban, hogy a zsűritagok és a kis kukták mind Fördős Zé fején törnek tojást.

Nem akármilyen csapatsorsolásban lesz ma része a Konyhafőnök Junior versenyzőinek. Ezúttal Fördős Zé húzza a rövidebbet, aki már eleve kakasnak beöltözve érkezik az ifjú kuktákhoz. Teszi mindezt azért, mert Wossala Rozina az ő fején töri össze azokat a tojásokat, amelyeket a séf előtte már megszínezett. Ezek színéből derül ki, hogy melyik – már a pultban álló kis kuktának – ki lesz a csapattársa. Az ötlet rendkívül tetszik a versenyzőknek, ahogy Rozina sem tiltakozik a Zé fején való tojásösszetörés miatt.

„Rozina arcáról azt tudtam leolvasni, hogy már megőrül a vágytól, hogy széttörhessen egy tojást Zé fején. Nekem is ugyanez a vágy volt a fejemben” – lelkendezett Olivér, aki alig győzte kivárni, hogy sorra kerüljön a tojástörésben. Hogy végül ki melyik csapatban köt ki, és kivel dolgozik egy párban, kiderül a mai adásból 20:30-tól az RTL II-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top