Sztárok

Krausz Gábor: ,,A túl nagy ego kihoz a sodromból”

Krausz Gábor hirtelen haragúnak tartja magát, de ritkán jut el oda, hogy kiabál valakivel. Roland viszont kihozta a sodrából, haza is küldte...

A Séfek séfe egyik legnagyobb veszekedésének lehetünk tanúi ma 18:55-től a TV2-n. A kék csapat ételét az egyik csapattag, Roland kérdőjelezi meg, ez a kijelentés pedig Krausz Gábort igencsak kihozza a sodrából. „Leszólta az ételünket, amit senki sem engedhet meg magának. A túlzott egoizmus mindig visszaüt, ezt tudatosítanom kellett benne” – kezdte az NLCafe.hu-nak Krausz Gábor

„Roland egyénileg szeretett volna érvényesülni, ami nem megy egy konyhán. A csapatmunkán van a hangsúly, azt szeretném, hogy az én csapatom összetartson, ő pedig széthúzott. A nemtörődömség az egyik legidegesítőbb emberi tulajdonság, Roland pedig ezt az oldalát mutatta. Előfordult már, hogy nekem sem tetszett az íz, de amikor ez Zalán esetében történt meg, félrehívtam, és négyszemközt beszéltük meg, nem a csapat előtt küldtem el melegebb éghajlatra. Azt, amit Roland csinált, senki sem engedheti meg magának!” – jelentette ki a séf, és azt is elárulta, hogy mi húzza fel a legjobban, ha a saját konyhájáról van szó. 

„A vendéglátásban van egy olyan mondás, hogy a vendégnek mindig igaza van. Volt már rá példa, hogy ezt nem tartották tiszteletben a beosztottaim, és kirúgás lett a vége…” – mondta Krausz Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top