Sztárok

Lecsófőzésre készült a válogatott kosaras, de verekedés lett belőle

Egy lecsófőző fesztiválon kötött bele a magyar válogatott játékos társaságába egy részeg férfi, aki először visszavonulót fújt, majd újra nekik rontott.

Kellemetlen ügybe keveredett a magyar férfi kosárlabda-válogatott centere. Keller Ákos a Fehérvári Lecsófőző Vigasságon szórakozott, amikor egy verekedés kellős közepén találta magát.

Keller Ákos a férfi kosárlabda Európa-bajnokság nyolcaddöntője előtti napon (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

A Blikk cikke szerint a kosaras társaságába – minden előzmény nélkül – belekötött egy részeg férfi. Keller Ákos társágából valaki visszaszólt, ő sem volt szomjas, és ebből alakult ki lökdösődés.

A dulakodásban felborult egy bogrács, kiömlött az összes lecsó, a sportoló pedig próbálta megnyugtatni a kedélyeket, és szólt a kötekedő barátainak, hogy vigyék el a férfit.

Ez megtörtént, de később a részeg férfi visszatért, és a semmiből levert egyet valakinek. Hárman sérültek meg a kosaras társaságából, két embernek felrepedt a szemöldöke, egynek pedig az arca. Keller Ákos nem sérült meg, és végül a konfliktust rendőrök nélkül sikerült elrendezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top