Sztárok

Gundel Takács Gábor: A feleségemtől akkora pofont kapok…

Gundel Takács Gábor egy csajozós szövegre reagált az Áll az alku stúdiójában, amitől mindenkinek elállt a szava. A műsorvezető azt mondta, ezért 30 éve a felesége felpofozta volna.

Gundel Takács Gábor állítólag Vitray Tamás miatt mondott fel az köztévénél, ám gyorsan talált új munkahelyet magának. Először a vizes vb egyik arcaként szerepelt, majd visszatért régi csatornájához, ahol egyik kedvenc műsorát, az Áll az alkut is visszakapta. A műsorvezető jóban van a játékosokkal, tegnap is egy érdekes párbeszéd hangzott el, aminek a végén elmondta, hogy 30 éve a felesége felpofozta volna egy ilyen mondatért. 

Bence azt mondta egyik játékostársának, hogy jó alapanyag, mire Gundi kiakadt. „A mai srácok tökre másképpen csajoznak, mint mi annak idején. Ha én harminc éve azt mondtam volna a feleségemnek, hogy »de jó alapanyag vagy«, akkor puff, egy pofon” – mondta Gundel Takács Gábor, mire a versenyző csak annyit reagált, hogy változnak az idők. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top