Sztárok

Új évaddal tér vissza az Áll az alku

Szokatlan időpontban, július 15-én startol Magyarország egyik legnépszerűbb vetélkedője.

Lassan egy éve, hogy nincs képernyőn az Áll az alku című vetélkedő, amellyel annak idején visszatért a TV2-be Gundel Takács Gábor. A tévés azóta is elfoglalt volt, hiszen a sportközvetítések mellett műsorvezetést is vállalt, most azonban ismét a TV2-n tűnik fel, és ezúttal nem a Legyen ön is milliomosban. Ebben az évadban is lesznek tematikus adások: például, amikor a westernek világát idéző ruhákban vagy a ’90-es évek diszkóstílusának színes szettjeiben állnak kamerák elé a játékosok – írja a Bors.

„Minden évad más és más, így nincs két egyforma adás sem. Természetesen a helyzetek ismétlődnek, ez a műsor jellegéből adódik, de nem lehet megunni, hiszen különböző játékosokat, élethelyzeteket, sorsokat ismerhetünk meg. Ez a játék éppen attól jó, hogy ahhoz képest, ahogy megérkezik valaki a stúdióba, milyen utat jár be, milyen változásokon megy keresztül. Ezeken az átalakulásokon sokszor a játékos is meglepődik, és sokat tanul saját magáról. Lesznek nagyon izgalmas, nevetős és sírós adások is az elkövetkező hetekben” – mondta a lapnak Gundel Takács Gábor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top