Sztárok

Nyomj egy lájkot, ha felismered Zimány Lindát az edzős fotóján!

Kicsit értjük is, meg nem is, hogy miért visszatérő téma, hogy néz ki Zimány Linda. Miközben az alakját csak dicsérni tudják, sokan írják, hogy fel sem ismerik több képen.

Vadon Jani viccelődött azzal, hogy néha nagy segítség, amikor Zimány Linda neve ki van írva a fotója alá, különben nem biztos, hogy ráismerne. De nem ő az egyetlen, aki megjegyezte már: a modell nem is hasonlít egykori önmagára. Zimány Linda nekünk erre nemrég őszintén válaszolt.  

Olyan sok minden nincs megcsináltatva rajtam, ami megvan, azt mindenki tudja. Igazából, én is változom, öregszem, tehát nem nézhetek most úgy ki, mint 16 évesen. Azt hiszem, hogy ez egy természetes folyamat.

Az pedig biztos, hogy az alakját nem plasztikai beavatkozásoknak köszönheti. Zimány Linda megdolgozik a kerek popsiért, és amit edzéssel, diétával el lehet érni, azért nem fekszik műtőasztalra. 

fotó: Facebook/Zimány Linda

Felvállalt műtétei között nincs zsírleszívás, sem botoxkezelés: 

  • szájfeltöltés
  • orrműtét, mert már nem kapott rendesen levegőt 
  • mellét megcsináltatta

De nézd meg most a lenti képet, és döntsd el, mit gondolsz, okkal mondják-e Zimány Lindára, hogy az évek során túlzásba vitte a műtéteket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top