Sztárok

Ekanem Bálint a neten keresi a szerelmet

A Sztárban sztár versenyzője négy éve szingli, de azt mondja, nem is férne bele az életébe egy barátnő. Ettől függetlenül egy társkeresőre is regisztrált, hogy biztos legyen a siker.

A The Biebers énekese, Ekanem Bálint Emota négy éve szingli, de egyáltalán nem bánja, hiszen mint mondja, nem is nagyon lenne ideje barátnőre. A négy éve egyedülálló énekes nem szereti a kalandokat, így csak komoly kapcsolatban gondolkodik. „Várok az igazira.Csak akkor kezdek egy kapcsolatba, ha szerelmes va­gyok egy lányba. Én ezt mindig nagyon átgondolom, mi­vel rendkívül kevés a szabadidőm, viszont számomra fontos, hogy elegendő időt szakítsak a kapcsolatra” – mesélte a Borsnak Bálint, aki a Sztárban sztár legutóbbi adásában nőnek öltözött, és így nagyon hasonlított a nővérére.

Úgy látszik azonban, hogy nem tétlenkedik, hiszen az egyik legnagyobb társkeresőn, a Tinderen talált rá munkatársunk. Korábban már több sztár is regisztrált – többek között Puskás Peti és Varga Viktor is, amikor éppen szinglik voltak –, így nem meglepő, hogy Bálint is próbálkozik. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top