Sztárok

Király Viktor az exei szerint hisztis, mint Prince

Eddig mind a négy adásban kiemelkedően teljesített Király Viktor, legutóbb a Prince-produkcióval nyűgözte le a zsűrit és a nézőket. Közben az is kiderült, hogy nemcsak hangban tudja hozni a karaktert.

40 ponttal jutalmazta a Sztárban sztár zsűrije Király Viktor tegnapi előadását, és a közönség is egyetértett velük, hogy a produkció kiemelkedő volt. A közösségi oldalakon jószerivel csak dicséretet kapott az énekes, azt pedig külön kiemelték, mennyire toronymagasan veri a mezőnyt az eddigiek alapján. Ráadásul Viktor is jól érzi magát a Sztárban sztár színpadán, és élvezi a kihívásokat.

Gyerekkorom óta nagyon szeretem Prince zenéjét, sokszor láttam a filmjét, a Purple raint. Van néhány dolog, amit nagyon nehezen csinálok az énekhangommal, ez a magas hangon sokáig, rekedten kiabálni. Ez volt a nehézség a Charlie-ban is, és most a Prince-ben is.

A fellépése utáni szünetben még nagyon izgult az énekes, hogyan vélekedik majd a közönség az előadásáról, de nem is kellett volna kérnie a szavazatokat, jöttek a lájkok anélkül is.

Ha úgy gondoljatok akkor nyomjátok egy szavazatot !!!!! Haha köszi

Viktor Kiraly (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

Külön vicces, hogy éppen azért, mert ettől a rekedt énekléstől elmehetne a hangja, Király Viktor sosem próbálta le így a Prince-dalt, csakis élő adásban adta így elő.

Egyetlen dolog, amit nem kell elpróbálnia, az az, hogy kicsit hisztisen adja elő a dalt, ahogyan azt a felkészítésen az énektanár javasolta neki. 

Hiszti? Azt könnyen csinálom, kérdezd csak meg bármelyik exemet.

Bárhogyan is csinálta, biztos, hogy érdemes meghallgatni az énekes legutóbbi előadását. 

Király Viktor Prince-produkciója itt van videón:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top