Sztárok

A Konyhafőnök Junior: Anita vagy Bence lesz a győztes?

Tetőfokára hág az izgalom ma A Konyhafőnök Juniorban, ahol a fináléban méri össze gasztronómiai tudását Kökény Anita és Molnár Bence. A végén pedig kiderül, ki az idei Konyhafőnök Junior győztese!

A két döntős, Anita és Bence végig szépen menetelt a versenyben, míg elérkeztek A Konyhafőnök Junior utolsó napjáig: már csak egy háromfogásos menüsor választja el őket a tízmillió forint értékű nyereménytől. Mind Anita, mind Bence mindent belead, ehhez segítségükre vannak versenytársaik is, akik ezúttal zsebséfekké válnak, és igyekszenek a két finalista keze alá dolgozni.

Csakhogy a dolgok nem mennek zökkenőmentesen egyik döntősnél sem. Bár Bence világosan megmutatja Daninak, milyen vastagságúra szeletelje a húst, Dani sajnos papírvékony szeleteket nyes ki, ezzel veszélybe sodorva Bence véghajráját. A helyzet azonban Anitánál se jobb, az utolsó 10 percben kezdi el sütni a kacsamellet, és az időhiány miatt kis kuktái igencsak aggódnak, hogy időre be tudja-e fejezni a feladatot.

„Az utolsó 10 percben nagyon ideges voltam, voltak kételyeim, hogy be tudjuk-e fejezni időre, de reméltem, hogy megoldjuk” – mondta Viki. Hogy végül kinek hogyan sikerült elkészítenie a döntős menüsort, kiderül ma 20:30-kor az RTL II-n, A Konyhafőnök Junior döntőjében.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top