Sztárok

Újabb világsztár Magyarországon – Milla Jovovich a gyerekeit is elhozta Budapestre

A hatalmas sztárforgatagban szinte már fel sem tűnik, hogy egy újabb híresség látogatott hazánkba. Milla Jovovich nem egyedül érkezett, gyerekeit is magával hozta a magyar fővárosba.

Milla Jovovich éppen Budapesten forgat, méghozzá egy nagy költségvetésű kínai filmet, a The Rookiest. Színész kollégáihoz hasonlóan ő is odavan fővárosunkért, már egy kisebb túrát is tett a Budapesten, ahova természetesen a gyerekeit is vitte. Nagyszerű fotók készültek!

„Nagyon fáradt vagyok a tegnapi repülőúttól, de izgatott vagyok az első kínai filmem, a The Rookies forgatása miatt, ami Budapesten lesz. Még sosem voltam itt ezelőtt, de azt kell mondanom, hogy akinek van lehetősége, el kell jönnie! Ez az egyik leglátványosabb város, ahol valaha jártam, az európai kultúra és az építészet szerelmeseinek mindenképp látniuk kell!” – írta a fotóhoz Milla, aki a két kislányát, Evert és Dashielt is elhozta magával. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top