Sztárok

Rubint Réka alakját szidták a milliomos feleségek

A Feleségek luxuskivitelben szereplői keményen kritizálták Rubint Réka alakját, de cserébe elmondták, milyen az ideális női test. Csak erős idegzetűeknek!

A Feleségek luxuskivitelben legújabb részében Rubint Réka aerobiktáborba vitte gazdag barátnőit egy vidéki wellness-szállodába az egészséges életmód jegyében. A feleségek azonban nem fogadták kitörő lelkesedéssel az ötletet, sőt. Odafele Réka háta mögött még kellemetlen megjegyzéseket is tettek az edző alakjára. „Még dereka sincs, nem nőies, nekem nem tetszik az alakja. Viszont a kitartását becsülöm. Egy nő túl férfias kockahassal” – mondta Csősz Boglárka, aki ráadásul még az edzések alól is kihúzta magát bokasérülésre hivatkozva.

Bogi egy az egyben kijelentette: egy nő 90-60-90-nél kezdődik. „Azt vallom, egy nőnek legyen popsija, dereka. Nekem mindig is 90-60-90-es méreteim voltak. A sport az életemben a társas szórakozást jelenti. Latin táncokat szoktam táncolni, golfozom, néha lovagolok. Rendszertelenül. Szerintem leginkább a genetikának köszönhetem a nagy könyvben megírt méreteimet. Jó, ha valaki sportol, amíg megtartja a dereka vékonyságát. Adriana Lima sem tetszik már, mert ő is túledzette magát, és egyenes lett a dereka. Sophia Loren a kedvencem, tetszik, ha egy nő nőies” – mondta a Borsnak a Törökországban élő modell.

Köllő Babett véleménye is Boglárkáét követi. „Egy nőnek legyen kis cicije, feneke, legyen formás. Rékának nincs homokóra alakja. A kockákat a hasán sem irigylem tőle. A lábát viszont imádom. Azt elfogadnám” – ábrándozott a színésznő. „Jennifer Lopez alakja nekem a tökéletes. Egy nő legyen kicsit tónusos, de ne túl izmos” – tette hozzá.

A fitneszedző nem akart nyilatkozni a fentiekkel kapcsolatban, de úgy érezzük, talán nem véletlen, hogy Rubint Réka mindössze pár rész után otthagyta a Feleségek luxuskivitelbent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top