Sztárok

Visszavonul James Woods

A 70 éves James Woods állítólag a jövőben több időt szeretne szentelni a fényképezésnek és a pókernek. Valójában a konzervatív politikai nézetei gáncsolják a filmezésben.

James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár bejelentette visszavonulását a színészettől, mivel „konzervatív nézetei miatt nehezen jut játéklehetőséghez”.

A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja pénteken hirdette meg egyik Rhode Island-i házának eladását 1,4 millió dollárért (forint). A pedofíliával vádolt Woods, akinek négy háza és más ingatlanbefektetései is vannak Rhode Island államban, visszavonul a szórakoztatóiparból, és reméli, hogy „élete egyszerűbb lesz”, több időt szentelhet szenvedélyeinek, többek között a fényképezésnek és a pókernek.

Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi főszereplő Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top