Sztárok

Nádai Anikó sokkot kapott

Az Anikó Show-ban ezúttal rajongók találkoznak példaképükkel, ezért is érkezik a stúdióba Hajni, aki a mágus, Frabato legnagyobb rajongója.

Szinte sokkot kapott Nádai Anikó a ma adásba kerülő Anikó Show felvételekor, amelynek témája a példaképek lesznek. Ezúttal rajongók találkoznak példaképükkel, ezért is érkezik a stúdióba Hajni, aki a mágus, Frabato legnagyobb rajongója. A mágus számára egyáltalán nem terhes a hölgyek rajongása és a hölgy ügyfelek extrém kérései, hiszen gyakran hajmeresztő megkereséseket kap.

„Rengeteg extrém megkeresés érkezik hozzám. Egyszer egy hölgy azzal fordult hozzám, hogy a top 100 leggazdagabb személy közül kinézte magának a harmadik helyezettet. Hozzá szeretne közel kerülni. Illetve, aki a tévében szerepel, műsorvezetőnők mindig repertoáron vannak” – mondta a mágus, mire Anikó azonnal visszakérdezett. „Rám is csináltál már szerelmi kötést?” – lepődött meg Anikó, akinek igazán csak akkor akadt fenn a szeme, amikor Frabato megválaszolta a kérdést.

„Nem csináltam, de megrendelést kaptam volna rá” – árulta el a mester, amely választól Anikó szinte nem tért magához, majd rögtön előnyére fordította a dolgot. „Azért ez jólesik, hogy rám is szerettek volna ilyen szerelmi kötést. Ez kedves! Vagy legyek inkább hálás, hogy nemet mondtál?” – érdeklődött viccelődve Nádai Anikó, aki egy ideje ismét szingli.

Az Anikó Show-t ma 17:00-tól láthatják a nézők az RTL Goldon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top