Sztárok

Nagyot nőtt Szabó Zsófi pocakja

Szabó Zsófi szebb, mint valaha – a kismama valósággal ragyog, nagyon jól áll neki a terhesség. Eddig sokan megjegyezték, hogy alig látszik a pocakja, most viszont kis idő alatt hatalmasat nőtt.

Szabó Zsófi 3 hete újra visszatért a képernyőre, a nézők ismét láthatják a Story Extrában. A műsorvezető nemrég arról vallott, hogy mennyire félt a terhességtől, hiszen volt, aki azt mondta neki, hogy a szülés után egy elhízott nő marad, és nem fogják alkalmazni a tévében. Nos, erre Zsófi többszörösen rácáfolt, hiszen a pocakján kívül talán egy dekát sem hízott, fantasztikusan néz ki. 

„Még kiélvezem, hogy két szív dobog a testemben, de persze már nagyon várom, hogy világra jöjjön a kisfiam. Számomra ez a legcsodálatosabb időszak valaha” – írta a legújabb fotójához Szabó Zsófi, aki annyira jól érzi magát a bőrében, hogy még a Konyhafőnök VIP második évadában is szerepet kapott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top