Sztárok

Osvárt Andrea is érintett a Weinstein-botrányban

Egyre több magyar színésznő szólal fel a szexuális botrány ügyében. Osvárt Andrea a Mokkában beszélt arról, hogy Harvey Weinstein bizony nála is bepróbálkozott.

A bomba múlt hét csütörtökön robbant, amikor a The New York Times hasábjain megjelent riportból kiderült, hogy Harvey Weinstein producer, a Miramax és a The Weinstein Company alapítója, számos kasszasiker producere évtizedeken át zaklatott színésznőket és modelleket, akikkel jellemzően munkaügyi megbeszélések apropóján találkozott. Azóta a Brit Filmakadémia felfüggesztette a tagságát, tegnap pedig le is mondott a producer. Most kiderült, hogy egy magyar színésznő, Osvárt Andrea is érintett az ügyben, a Mokkában beszélt róla. 

„Az én életemben szinte minden második férfi hasonlóan viselkedik” – reagált Andrea, amikor Istenes László Weinsteinről kérdezte. „Nem telik el úgy nap, hogy ne kapnék egy megjegyzést, egy rá utaló magatartást, egy olyan jelzést, amiből én azt érzem, hogy benne lennének a játékban… Ez vele kapcsolatban is így történt: jelzést kaptam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top