Sztárok

Fáy Miklós szerint Eszenyi Enikő tudott a zaklatásokról

Fáy Miklós kritikus azt állítja, hogy Eszenyi Enikőnek tudnia kellett Marton László molesztálási ügyeiről.

Eszenyi Enikő kedden közleményt adott ki, amiben azt írja, nem tudott arról, hogy Marton László a Vígszínház főrendezője nőket zaklatott szexuálisan. Fáy Miklós kritikus szerint ez lehetetlen. Fáy leírta, a Vígszínház közleménye a tegnapi napon ötször is megérkezett a postaládájába, és mindig azt hitte, javítottak rajta az előzőekhez képest.

„De nem, ötödszörre is benne maradt, hogy az igazgató asszony azt állítja, ő erről a Marton-kérdésről sem igazgatósága, sem színésznősége alatt nem hallott. Egyébként sem egy nagy védekezés, hogy az igazgatónak fogalma sincs, mit művel a főrendező a próbákon és a próbákon kívül, de sajna van közös ismerősünk, akivel beszéltek erről, mármint hogy a főrendező úr zaklatja a színésznőket. Emlékeim szerint Eszenyi Enikő akkor azt mondta, hogy ő maga a kivétel, akit Marton nem környékezett meg. Amit egyébként készséggel el is hiszek. Azt is tudom, hogy valamit mondani kell ilyenkor, de ez így nincs egészen rendben” – fogalmazott a Borsnak Fáy Miklós, aki szerint többen is lehetnek Martonon kívül, akik reggelente idegesen kapcsolják be a számítógépüket, hogy az ő nevük nem került-e elő hasonló ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top