nlc.hu
Sztárok

Eszenyi visszatér a Vígszínház színpadára, de nem mindenki örül ennek

Rudolf Péter elárulta, mit szóltak a kollégák Eszenyi Enikő távozásához

Eszenyi Enikő visszatér a színpadra, de vajon mit szólnak ehhez a kollégák?

Eszenyi Enikőt, a Vígszínház korábbi igazgatóját és rendezőjét 2020 tavaszán, az igazgatóválasztás előtt vádolta meg több régebbi és újabb kollégája verbális abúzussal, valamint agresszív viselkedéssel. A színésznő visszavonta a pályázatát, majd eltűnt a nyilvánosság elől. Most Budapesten kapott szerepet, ezúttal a Játékszínben. Már meg is kezdődtek az olvasópróbák, a Csodálatos vagy, Júlia! című darabhoz, amely kapcsán ezt írta a közösségi oldalán:

Nagyon izgatott vagyok, nagyon várom. Szikora János rendezi a produkciót, vele már nagyon sokat dolgoztam együtt, a darab címe pedig Csodálatos vagy, Júlia!

Eszenyi Enikő

Fotó: Instagram

Rudolf Péter, aki jelenleg a Vígszínház igazgatója pedig azt mesélte a Klubrádió Ötös című műsorában arról, reklamált-e valaki a teátrum korábbi igazgatójának távozása miatt, és hogy ezek a harmadik emeletig, az igazgatói szobáig nem érnek fel, ha vannak…

„Biztos vannak. Nagyon gőgös és különös lenne azt gondolni, hogy mindenki úgy véli, ami most zajlik, az jó. Nyilván vannak kárvallottak, változik kicsit a társulat” – hangsúlyozta a színművész.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top