nlc.hu
Sztárok
Szabó Zsófi nem titkolja kisfia nevét

Szabó Zsófi nem titkolja kisfia nevét

Szabó Zsófi néhány hét múlva édesanya lesz, férjével mégsem izgulják túl a dolgokat. A babaszoba üresen áll, szakirodalmat nem olvasott, és a kórházi csomag sincs még összekészítve.

A Story Extra házigazdája nemsokára édesanya lesz, de nem kapkodja el a baba körül intézendő dolgokat. Szabó Zsófi fantasztikusan érzi magát az első naptól kezdve, nem panaszkodik.

Szerencsém van, hiszen sok nő már az első trimeszterben szenved, reggel rosszulléttel indul el otthonról, vagy egész nap szédül és émelyeg, nekem viszont csak pozitív élményeket hozott eddig a várandósságom. Energikusabb vagyok, mint valaha, jövök-megyek, forgatok, intézkedek. Megvallom őszintén, ahogy telik-múlik az idő, egyre inkább kezdem érteni és érezni a terhesség igazi jelentését. Már semmilyen pózban nem kényelmes feküdni, ráadásul a kisfiam mostanában éjszaka is rugdos, szóval nem megy könnyen az alvás” – kezdte Szabó Zsófi, aki aktív kismama, még a Konyhafőnök VIP-et is bevállalta

Zsófiék már korán bejelentették, hogy kisfiuk lesz, viszont arra még nem adtak választ, hogy mi lesz a baba neve. Most elárulta, hogy ez azért van, mert még mindig nem döntötték el. „Mindig nevetek magamban, mert sokan azt hiszik, szándékosan titkoljuk, de ez nem igaz, egyszerűen még nincs meg a befutó. Természetesen vannak jelöltek, de hol az egyik tetszik nekem jobban, hol a másik Zsoltinak. Remélem a kilencedik hónapban, de legkésőbb a szülőszobán, amikor meglátjuk az arcát, biztosan érezni fogjuk, melyik az igazi” – részletezte Zsófi, aki nemrég azt is elárulta, hogy a férje öt gyereket szeretne.

Szabó Zsófi azt is elmondta nekünk, hogy ők nem túl izgulós és kapkodós pár, a gyerekszoba például még berendezésre vár, de egyáltalán nem fáj a fejük emiatt. „Viccesen alakult az utóbbi kilenc hónapunk, rendesen kicentiztük a dolgokat. A házat kicsivel azelőtt vettük, hogy kiderült, várandós vagyok, most fogunk beköltözni új otthonunkba. Felesleges lett volna ide-oda cipelni a sok holmit, úgyhogy a kisfiunk szobája egyelőre üres, a bútorok, a kis ruhák és a babakocsi az üzletben várakoznak. Ügyeltünk az egyszerűségre és a praktikumra, minden letisztult lesz, és modern, kiságyból pedig átalakíthatót választottunk, úgyhogy nem fogja kinőni, egészen óvodás koráig használhatja.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top