Sztárok

Szandi és férje, Csaba régi álma vált valóra

A legtöbb esetben csak Szandi megy be nyilatkozni különböző műsorokba, de ezúttal a férje, Bogdán Csaba is elkísérte, mert úgy érezte: ez a téma azért őt is érinti.

Még a FEM3Café műsorvezetői is meglepődtek, amikor meglátták, hogy nem csak Szandi ül a stúdióban. Bogdán Csaba nemigen szokott szerepelni, általában a feleségére bízza az interjúkat. Most viszont nem kellett kapacitálni. 

Gondoltam, hogy ez mégis egy olyan alkalom, ami miatt bejöttünk, aminek én is része vagyok. Talán.

Mielőtt azonban bárki kombinálni kezdett volna, nem gyerektémáról volt szó, hanem Szandi és Csaba 25 éves évfordulójáról, amelyet egy különlegesen romantikus úttal ünnepeltek meg. 

„Először töltöttünk ennyi időt a gyerekek nélkül, mert mindenhova visszük őket, mert úgy vagyunk vele, hogy felnőnek, és előbb-utóbb nem is akarnak velünk jönni. Így minden másodpercet igyekszünk kihasználni.”

Szandi és férje, Bogdán Csaba régi álma teljesült

Nyolc napot voltak távol a gyerekeiktől, a földközi-tengeri hajóúton sok helyen kikötöttek, és annyi élménnyel gazdagodtak, hogy csak repült az idő. Most először Szandi nem érezte úgy, hogy azonnal haza akar menni a családhoz.

„Nekem régi vágyam teljesült azzal, hogy egy ilyen hajóúton részt vettünk. Barcelonából indult, és 16 emeletes volt a hajónk” – kezdte az énekesnő. A dolog pikantériája az volt, hogy éppen akkor voltak ott, amikor a katalán tüntetések voltak, így már első nap bekeveredtek egy 100 ezres  tömegbe. Az utazás többi része nem volt ennyire kalandos, élményekben viszont annál gazdagabb, és egyszerűen már azt is élvezte a pár, hogy a reggeli kávéjukat a balkonon fogyaszthatják, miközben a tengert nézik. 

Reggeli kávézás a balkonon. 🌞

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

„Ez egy többéves terv volt, vágy volt, és azt mondtuk, hogy most megengedhetjük magunknak” – mesélte Csaba, aki azt is elmondta, hogy nemcsak a 25 éves kapcsolatukat, de az esküvőjük  18. évfordulóját is megünnepelték ezzel, mivel, úgymond, nagykorú lett a házasságuk. 

Szandi anyukája odaköltözött hozzánk, így a gyerekek nem hogy nem szenvedtek hiányt, hanem a végén – míg mi azt hittük, pótolhatatlanok vagyunk – megkérdezték, mikor megyünk legközelebb, mivel a mami úgy kényeztette őket.

A képeket is megnézheted a videóban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top