Sztárok

Kalamár Tamás új sorozatában tér vissza Hűvösvölgyi Ildikó

Hűvösvölgyi Ildikó saját bevallása szerint még sosem szerepelt olyanfajta telenovellában, mint Kalamár Tamás új sorozata, az Oltári csajok.

Új napi sorozat indul az RTL II-n, az Oltári csajok Kalamár Tamás, a Barátok közt egykori producerének nevéhez köthető. Ebben a sorozatban tér vissza a képernyőre Hűvösvölgyi Ildikó.

„Ez egy fantasztikus mese, amelyben Tünde szerepét játszom, aki gyakorlatilag egy tündér, azaz talán nem véletlen a névválasztás sem. Ő jó, mindig a pozitív energiákat adja, úgy érzi, jót kell tennie az emberekkel. Ebben magamra ismerek, a való életben én is ilyen vagyok. Az utóbbi években inkább színházban játszom, viszonylag régen forgattam, ilyesfajta telenovellában pedig még soha sem szerepeltem” – mondta el Hűvösvölgyi Ildikó a Blikknek.

Fotó: RTL Klub

Az Oltári csajok egy  100 részes sorozat, október 28-án mutatkozik be, majd október 30-tól minden hétköznap látható lesz az RTL II-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top