Sztárok

Peller Mariann felmondott, összeegyeztethetetlen volt a Petőfi rádió az életével

A közösségi oldalán jelentette be Peller Mariann, hogy felmond a Petőfi rádiónál, aminek a fő oka, hogy azt a munkát jelenleg összeegyeztethetetlen tartja más feladataival.

Egyre több feladatot vállalt be Peller Mariann, miután visszatért a szülés után, és úgy tűnt, hogy a reggeli adástól a saját spirituális műsoron át a családjáig mindenre jut elég ideje. Most mégis választania kellett, hogyan tovább, és erről a közösségi oldalán számolt be. 

fotó: Facebook/Peller Mariann

„Szeretném Nektek megköszönni az elmúlt, bő másfél évet, öröm volt Veletek, értetek hajnalban kelni minden hétköznap. Számomra azonban elérkezett a búcsú ideje” – kezdte Peller Mariann, aki a Talpra, Magyar! stábjának köszönetet mondott az eddigi támogatásáért. 

Sajnos, én nem tudtam könnyedén beletörődni abba, hogy reggelente nem tudok ott lenni, amikor a kisfiaim ébrednek, nem tudom elkészíteni nekik a reggeli kakaót, nem tudok velük lenni, hogy elindítsam a napjukat. 
Ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elköszönök a reggeli rádiózástól. Egyrészt azért, hogy olyan édesanya lehessek, amilyennek szerintem lennem kell, másrészt, hogy teljes erőbedobással végezhessem a televíziós munkáimat.

Peller Mariann búcsújának teljes szövege itt olvasható:

Mariann az Utazás a lelked körül műsorral is szeretne többet foglalkozni, amit már a harmadik gyerekének érez. A hozzászólók pedig támogatják is a döntését, noha sokan sajnálják, amiért nem vesz mostantól részt a reggeli műsor készítésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top