Sztárok

Kevin Spacey-t megvádolták zaklatással, mire bejelentette, hogy meleg

Az Oscar-díjas színészt szexuális zaklatással vádolta meg egy férfi. Spacey elnézést kért, valamint bejelentette, hogy meleg.

Anthony Rapp, a Star Trek: Discovery című sorozat egyik színésze interjút adott a hétvégén, amelyben arról beszélt, 14 éves korában Kevin Spacey megpróbálta elcsábítani. Mármint ennél azért durvább a sztori, Rapp beszámolója szerint az akkor 26 éves Spacey az ágyra fektette őt, rámászott, és fogdosni kezdte, Rapp alig tudott kislisszolni a szobából.

Kevin Spacey a Kártyavár című sorozatban (forrás: Netflix)

Kevin Spacey a Kártyavár című sorozatban (forrás: Netflix)

Spacey válaszul nyilatkozatot adott ki, amelyben azt írja, nem emlékszik az esetre, de bizonyára nagyon részeg volt, valamint nagyon sajnálja, ami történt. Azt is hozzátette, hogy eddig biszexuálisként élt, mostanában viszont inkább csak meleg férfiként látja magát. A színész homoszexualitása eddig is nagyjából nyílt titok volt Hollywoodban, ezt erősítette meg most.

A közösségi médiában Spacey bejelentése máris sok kritikát kapott. Többen azt írják, nem tisztességes, hogy Spacey a coming outtal próbálja elterelni a figyelmet a szexuális zaklatás tényéről, amit csak súlyosbít, hogy kiskorú volt az áldozat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top