Sztárok

Rowan Atkinson lánya 22 évesen nevet változtatott

22 évesen Lily Atkinson úgy döntött, hogy megválik az apai ágon örökölt családnevétől, és Lily Sastry néven folytatja tovább zenei pályafutását. Bulvárlapok szerint a névváltoztatás mögött a Mr. Beant alakító Rowan Atkinson válása állhat.

Két évvel ezelőtt figyelt fel jobban a média Rowan Atkinson (Mr. Bean, Johnny English) lányára, Lily Atkinsonra, aki burleszk-előadóművészként kezdett zenés karriert. Meglepő fordulat eddigi rövid pályafutásában, hogy ezentúl zenés, táncos előadásait Lily Sastry néven folytatja, híres apja családnevéről ugyanis az édesanyja (Sunetra Sastry) családnevére váltott. 

Döntésének oka lehet egyszerűen az, hogy Lily nem akarja, hogy a neve miatt érkezzenek az emberek a fellépéseire, hogy  „Mr. Bean lányaként” kerüljön a köztudatba. Ugyanakkor a brit bulvárlapok, köztük a Daily Mail is, azt sejtetik, hogy a névváltoztatása mögött családi problémák húzódnak. A 62 éves Rowan Atkinson tavaly vált el feleségétől, Lily anyjától, a válást követően pedig észak-londoni villájában összeköltözött Louise Ford színésznővel, akivel 2014 óta vannak együtt. Elképzelhető – sejteti a Daily Mail –, hogy Lily viszonya emiatt valamelyest megromlott az apjával.

A post shared by Lily (@lilysastry) on

Lily nemrég tért vissza a közösségi médiába, apja válása után ugyanis egy időre nélkülözte az Instagramon a nyilvános szereplést. Most viszont félmeztelen fotókkal harangozta be, hogy közeleg új albumának megjelenése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top