Sztárok

Folytatódik Pécsi Ildikó kálváriája: bíróságon találkozik unokájával

Hosszú évek után először a tanúk padján látja viszont unokáját Pécsi Ildikó, aki várhatóan ellene fog tanúskodni.

Új fejezethez érkezik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere. A bíróság ugyanis meghallgatja Pécsi évek óta nem látott unokáját, akit az édesanyja, Pártos szerint a színművésznek kellene eltartania. Pécsi ügyvédje szerint a gyerek apját is beidézték; a család minden bizonnyal hosszú évek után először a tárgyalóteremben lesz újra együtt.

A találkozás azonban aligha lesz boldog. „Kizárható, hogy a Kossuth-díjas színművésznőt mint nagyszülőt rokontartásra köteleznék, hisz a 19 éves gyermeknek élnek a szülei, akik kötelesek őt eltartani, az unoka pedig érdemtelenné vált a nagyszülői tartásra, mert már hat éve nem tartja velük a kapcsolatot” – fogalmazott a Borsnak Pécsi ügyvédje, mintegy megalapozva a tárgyalás alaphangulatát.

Bár Pécsi Ildikó abban reménykedik, hogy az ügy végére hamar pont kerül, Pártos ügyvédje meg van győződve az ellenkezőjéről. „Én úgy látom, hogy még hosszú évekig tartó pereskedésre kell felkészülni, hiszen három per is folyamatban van. A vagyonmegosztási perben (…) még egy tárgyalás sem volt, a Pártos Csilla–Pécsi Ildikó ügyben pedig két tárgyaláson vagyunk túl. Hogy mi lesz ennek a történetnek a vége, azt még én sem tudom, de abban teljesen biztos vagyok, hogy nagyon hosszú pereskedés vár még a felekre. Minden más feltételezés naivitás” – mondta a Blikknek Pártos jogi képviselője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top